Outdoor Cooking Camp

Het outdoor cooking camp is een weekendcursus van twee dagen. De opzet van deze cursus is om de deelnemers kennis te laten maken met outdoorcooking en hoe ze zelf deze technieken toe kunnen passen. Er zal het hele weekend gekookt worden op houtvuur en kolen. Dus ontbijt ,lunch, diner en natuurlijk alle koffie en thee. Er zullen diverse technieken en materialen de revue passeren om de lekkerste gerechten te voorschijn te toveren.

De deelnemers zullen overnachten in tenten. Zelf meegebracht of in tenten van Character  Works. Tussen de maaltijden door worden er enkele andere workshops georganiseerd. Denk hierbij aan slachten en/of fileren, instructie over vuur maken, kamp hygiëne, onderhoud van de uitrusting, etc.

Het outdoor cooking camp wordt alleen nog voor groepen georganiseerd

Outdoor cooking camp Normandië.

Character Works kan nu via een partner in Normandië het Outdoor cooking camp aanbieden. Vier dagen lang koken, werken en leven we in een tentenkamp op een prive terrein in Normandië. Midden in de natuur zullen we alleen maar bezig zijn met eten en drinken en leren we van alles over koken op vuur, gaan we op zoek naar eetbare planten en fruit, leren we onze uitrusting te onderhouden en nog veel meer. 

Minimale deelname 10 personen, maximaal 15.  (alleen voor groepen)

Prijs vanaf €375,00 per persoon.


Copyright © 2013 Character WorksSign In